Şanlıurfa'lı Sporculardan 5 Madalya;

Şanlıurfa'lı Sporculardan 5 Madalya

ŞANLIURFALI SPORCULAR 5 MADALYA KAZANDI ...

Kayseri’de yapılan Okul Sporları Yıldızlar Judo Grup Müsabakalarında katılan Şanlıurfalı sporcular, 1 gümüş 4 bronz madalya kazandı.

Spor Genel Müdürlüğü’nün 2020 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldızlar Judo Grup Müsabakaları 22-23 Şubat tarihlerinde Kayseri Atatürk Spor salonunda yapıldı.

Müsabakalarda Şanlıurfa’yı temsil eden judocular 1 gümüş 4 bronz madalya kazanarak, Mart ayında Sinop’ta yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu şunları söyledi:

“Kayseri’den ilimize madalyalar ile döndüğümüz için mutluyuz. Şanlıurfalı judocularımızla 2020 sezonuna çok güzel başarılar ile başlamıştık ve öyle de devam ediyoruz. Yıldız judocularımızın başarıları Şanlıurfa’da alt yapıya ne kadar önem verdiğimizin ispatıdır. Sporcularımızı tebrik ediyor, Mart ayında Sinop ilinde yapılacak olan Türkiye Finallerinde başarılar diliyorum. Ayrıca judocularımızdan desteklerini esirgemeyen Judo Federasyonu Başkanımız Sayın Sezer Huysuz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kuş, Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali İhsan Delioğlu ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.”

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum