Karaköprü Oyuncak Müzesinde Ders;

Karaköprü Oyuncak Müzesinde Ders

Şanlıurfa Karaköprü ilçesinde bulunan Oyuncak Müzesinde öğrenciler ingilizce ders işlediler...

Karaköprü Oyuncak Müzesinde İngilizce Dersi

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak müzesi Karaköprü ilçesine bağlı Büyük Salkım ilk okulu öğrencilerini ağırladı. Karaköprü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda Büyük Salkım İlk okulu 3. Sınıf öğrencileri İngilizce "Toys and Games" (Oyuncaklar ve oyunlar) ünitesini Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak müzesinde uygulamalı olarak işledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz’ın da katıldığı programda okulun İngilizce Öğretmeni Zeliha Bardak, öğrencilere oyun ve oyuncak müzesindeki oyuncakları uygulamalı bir şekilde İngilizce olarak anlattı.

Öğrencileri oyun ve oyuncak müzesinde ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Karaköprü İlçemize bağlı Büyük Salkım İlk okulunda eğitim gören 3. Sınıf öğrencilerini oyuncak müzemizde ağırladık. Okulumuzun talebi üzerine burada uygulamalı olarak İngilizce öğretmenimiz tarafından ders işlendi. Karaköprü Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız.

Belediyemizin kapıları her zaman onları açıktır.

Bu güzel programı düzenleyen hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  Oyun ve Oyuncak müzesini gezen öğrenciler müzede ders işlemekten dolayı mutlu olduklarını belirtiler. Uygulamalı İngilizce dersi sonrası Başkan Metin Baydilli, öğrencilerle bir süre sohbet ederken, öğrencilere oyuncak dağıttı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum