Ulaşımda Çözüm Bulundu Nerde O Eski Muavinler;

Ulaşımda Çözüm Bulundu Nerde O Eski Muavinler

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine ulaşımda çözüm eski halk otobüsleri oldu....

Harran Üniversitesi ile şehir merkezi arasında hizmet veren otobüslerde yaşanan yoğunluk öğrenci ve hastaneye giden vatandaşları isyan noktasına getirirken, büyükşehir belediyesi farklı bir çözüm bularak, bu yoğunluğu özel halk otobüsüyle azaltma yoluna gitti.

Şanlıurfa merkez ile Harran Üniversitesi Osmanbey kampüsü arasında sefer yapan otobüslerde aşırı yoğunluğun oluşması sonucu büyükşehir belediyesi özel halk otobüslerinden destek istedi. Otobüslerin aşırı yoğun olması ve sefer sayılarının yetersiz olması nedeniyle öğrenciler uzun süre duraklarda beklemek zorunda kalıyordu. Üniversite öğrencileri, ulaşım konusunda yaşadıkları sorunları sürekli dillendirirken, en son durakta yaptıkları eylemle bu tepkilerini daha yüksek sesle duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi de otobüslerde yaşanan soruna bir nebze çözüm bulmak adına özel halk otobüslerinden destek alarak, sabah ve akşam saatlerinde özel halk otobüslerinin de belediye otobüslerine ek olarak hizmet vermesini sağladı. Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, bu durumu sosyal medya hesabından paylaşarak,

Osmanbey Kampüsünde ki Tıp Fakültesi Hastanesine Sabah 07.00 - 09.00  -  Akşam 16.00 - 18.00 saatleri arasında toplu taşıma araçlarımıza ek olarak 14 adet Özel Halk Otobüsü, Osmanbey hattında sefer düzenlemeye başladı. Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Olay

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum