Şanlıurfaspor Başkanı Bizim Yolumuz Meşakatli;

Şanlıurfaspor Başkanı Bizim Yolumuz Meşakatli

Şanlıurfaspor Başkanı Nihat Çakır Açıklaması...

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır, "Biliyoruz yolumuz meşakkat yolu, bizlerin inancı azmi ve şehrin dinamikleri ile bu engelleri tek tek aşıp, Şanlıurfaspor'un kapanmasını bekleyenleri rabbimin izni inayetiyle sevindirmeyeceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve hem maddi olarak sıkıntılar yaşayan hem de ligde zor günler geçiren Şanlıurfaspor'da, Kulüp Başkanı Nihat Çakır bir açıklama yaptı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Nihat Çakır, Şanlıurfaspor'un kapanmasını bekleyenleri sevindirmeyeceklerini kaydetti.

Çakır, şunları söyledi:

"Urfaspor’u menfaatsiz gönülden seven Urfaspor taraftarları. Süreçle ilgili haklı olarak merak ve beklenti içinde olduğunuz malum. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımız şanlı takımı yaşatma adına büyük bir çaba uğraş içindeyiz, 3 aşamalı eylem planımızın ilk ayağında ciddi mesafeler aldık. Çok kısa bir zaman sonra gerekli açıklamaları yapacağız inşallah. Biliyoruz yolumuz meşakkat yolu, bizlerin inancı azmi ve şehrin dinamikleri ile bu engelleri tek tek aşıp, Şanlıurfaspor'un kapanmasını bekleyenleri rabbimin izni inayetiyle sevindirmeyeceğiz."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum