Haliliye'de Çok Amaçlı Salonlar için Çalışmalar Devam Ediyor;

Haliliye'de Çok Amaçlı Salonlar için Çalışmalar Devam Ediyor

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerden Susuz ve Perşembe’de mahallelerinde...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerden Susuz ve Perşembe’de yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür ve Sosyal Tesislerin halı serim işlemini gerçekleştirerek, vatandaşların hizmetine sundu.

Şanlıurfa Tv 
 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen taleplerin tespitine göre ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını yürüten ekipler, Susuz ve Perşembe kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür ve Sosyal Tesislerin halı serim işlemini gerçekleştirdi. Ekipler ayrıca Süleymaniye Mahallesinde bulunan İhlasiye taziye evinin halı serim işlemini yaparak vatandaşların kullanımına sundu.

Haliliye ilçesi Kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kültür ve Sosyal Tesislerin mefruşat işleminin de Haliliye Belediyesi tarafından yapılması vatandaşların takdirini topluyor. Sunulan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri Haliliye Belediyesine ve Canpolat’a teşekkür etti. 

Çok Amaçlı Kültür ve Sosyal Tesislerin halı serim işlemini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum