Şanlıurfaspor Başkanı Nihat Çakır Gelin Bu Ucundan Tutun;

Şanlıurfaspor Başkanı Nihat Çakır Gelin Bu Ucundan Tutun

Şanlıurfaspor genel kurulu toplandı. Kulüp Başkanlığına Nihat Çakır seçildi. Borç 56 milyon lira olarak açıklandı. Mali tablo ibra edilmedi....

ŞanlıurfaSpor Başkanı 

Nihat Çakır, kongrede yaptığı konuşmada, Kulübü içinde bulunduğu ekonomik krizden çıkarıp bundan sonraki genel kurulda güçlü bir yönetim yapısının oluşturulmasına zemin hazırlamaya ve mülki amirleri bu konuda sahaya çekmek için uğraş vereceklerini söyledi.

Kendisi ve yönetimde görev alan arkadaşlarının ceplerinden kulübe bir harcama yapmayacağının altını çizen Çakır, ekonomik krizi atlatma konusunda en önemli engelin yabancı oyunculara olan 12 milyon liralık borç olduğunu, en çok bu konuda zorlanacaklarını söyledi. Çakır, “Amacımız mülki amirleri sahaya çekmektir. Urfaspor'un bozulan imajını düzeltmektir, bunun mücadelesini vereceğiz. Çok sayıda oyuncu bizi aradı, Kulübün yaşatılması adına gereken fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını bildirdi. Toplumun tüm kesimlerine; Gelin bu sürecin bir ucundan tutun, bu kulübü hep birlikte düzlüğe çıkaralım diyoruz. Bunu hep birlikte başaramazsak, çok çaba harcadık, başaramadık deyip Urfaspor'un kapısına kilidi vururuz” dedi.

3. LİGE DÜŞTÜK

Urfaspor'un 3. Lige düştüğünü, bundan sonra önümüzdeki sezonun hazırlığı içinde olmaları gerektiğini anlatan Çakır, “Öncelikle mali açıdan kulübü yönetilebilir bir duruma getirmek zorundayız. Bu sezon tecrübe kazanacak genç oyuncular gelecek sezonun iskelet kadrosunu oluşturacaktır” ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFASPOR FK GÜNDEMDE YOK

Karaköprü Belediyespor'u Şanlıurfaspor FK'ya dönüştürme gibi bir gündemin söz konusu olmadığını vurgulayan Çakır, bu görevi kabul etmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün teşviklerinin etkili olduğunu söyledi.

YÖNETİM KURULU (ASİL):

Aziz Kırmızı

Ali Çizmecioğlu

Ahmet Saraç

Feyyat Güllü

Faik Yavuz

Hüseyin Leblebicioğlu

Hüseyin Bereket

İ. Halil Haktankaçmaz

İsmail Dörtkardeş

Mehmet Büyükfırat

Mehmet Erdem

Mehmet Sedat Beyazgül

Mehmet Bakır Köroğlu

Mehmet Doğan

Metin Şenay

Mustafa Kemal Polat

Necip Özbek

Nevzat Palalı

Sami Öge

Şeref Şelli

YÖNETİM KURULU (YEDEK):

Ömer Dodanlı

İsmail Mutlu

Şükrü Doğan

Sait Akdağ

Feyzullah Aran

Hasan Karataş

Resul Halat

Mehmet Demir

Mutlu Yılmaz

Mehmet Polat

Adnan Yükselir

Hasan Uğur

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum