Şanlıurfaspor Ligde Kalacak mı Son Maç Son Şans.;

Şanlıurfaspor Ligde Kalacak mı Son Maç Son Şans.

Şanlıurfaspor galibiyeti kaçırdı. Ligde kalma şansını diğer takımlara bıraktı. Ligde 35 puanda kalan Urfaspor son maçını kazanıp rakip takımların yenilmesini bekleyecek....

Trendyol 1. Ligde kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı Çorumspor karşısında galibiyeti koruyamayarak mücadele 1-1 tamamladı. 


veren Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı Çorumspor karşısında galibiyeti koruyamayarak mücadele 1-1 tamamladı.


Ligde play off ve kümede kalma yolunda büyük çekişme devam ediyor. Son iki haftaya girilirken Şanlıurfaspor hayati maça çıkarak ligde kalma mücadelesi verecek.


Deplasmanda Çorumspor karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıkan Şanlıurfaspor ilk yarıda bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın Dk. 25 Çorumspor penaltı kazandın. Penaltıyı Kullanan Hakan kaleci Alperen'i geçemedi. Ve ilk yarı golsüz tamamlandı.


Müsabakanını ikinci yarısına her iki takım gol için kıyasıya mücadele ettiler. Maçın 63. Dk. Şanlıurfaspor Marco Paixao’unu attığı golle 1-0 öne geçti. Şanlıurfaspor bu üstünlüğünü korumak için biraz olsun geriye çekilmeye başladı. Maçın 86. Dk. Çorumspor Loick Lande’nın attığı golle durum 1-1 oldu. Maçta geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Şanlıurfaspor deplasmada Çorumspor ile 1-1 berabere kaldı. Şanlıurfaspor bu beraberlikle puanını 35 yaptı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum