Urfa Hava Durumu Sıcaklıklar Artıyor;

Urfa Hava Durumu Sıcaklıklar Artıyor

Şanlıurfanın hava durumu, Urfada havalar ısınıyor...

Şanlıurfa'da son günlerde hava sıcaklıklarında belirgin bir artış yaşanıyor. Termometrelerin 28 dereceyi aştığı kentte adeta yaz havası esiyor. Sıcaklıkların önümüzdeki hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Son günlerde Şanlıurfa'da hava sıcaklıklarının etkisini artırdığı gözlemleniyor. Kentte yaz havası eserken, termometreler 28 dereceye kadar çıkmış durumda.

Şanlıurfa’da sıcaklıkların hafta sonuna kadar devam etmesi beklenirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre, önümüzdeki günlerde hava durumu şöyle olacak:

Bugün kentte az bulutlu bir hava hakim olacak. En yüksek hava sıcaklığı 29 derece olurken, en düşük hava sıcaklığının ise 15 derece olması bekleniyor.

Havaların yarın da aynı şekilde az bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklığın 28 derece, en düşük sıcaklığın ise 17 derece olması öngörülüyor.

Perşembe günü hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklığın 28 derece, en düşük sıcaklığın ise 17 derece olması bekleniyor.

Cuma günü havaların yine parçalı bulutlu olması bekleniyor. En yüksek sıcaklığın 25 derece, en düşük sıcaklığın ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum