Haliliye'de Kadın Doğum Polikliniği Açılıyor;

Haliliye'de Kadın Doğum Polikliniği Açılıyor

Haliliye Kadın Doğum Polikliniği hizmete başlayacak....

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası'nda yakın zamanda kadın doğum polikliniği hizmete girecek. Bu gelişme ile birlikte Haliliye'de yaşayan kadınlar, daha yakın ve kolay bir şekilde kadın doğum hizmeti alabilecekler.

Ağız ve Diş Hastanesi'nin de bulunduğu bu sağlık merkezinde 7/24 çocuk hastalarına sağlık hizmeti sunuluyor. Gündüz Çocuk Hastalıkları Polikliniği ve Dahiliye Polikliniği de hizmet vermeye devam edecek.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi olan Haliliye'de Gündüz Çocuk Hastalıkları ve Dahiliye poliklinikleri ile 7/24 çocuk hastalarına hizmet veriyoruz. Kısa süre içerisinde Kadın Doğum Polikliniği de hizmete başlayacaktır. Şanlıurfa'nın en büyük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Semt Polikliniği'nde şu an Çocuk Hastalıkları ve Dahiliye poliklinikleri faal durumda. Kadın Doğum Polikliniği'nin de hizmete açılacak olması bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Tüm Haliliye halkımıza hayırlı olsun."

Bu gelişme ile birlikte Haliliye'de yaşayan kadınlar, daha yakın ve kolay bir şekilde kadın doğum hizmeti alabilecekler.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum