Canpolat: sözümüzün eriyiz, Haliliye'nin neferiyiz;

Canpolat: sözümüzün eriyiz, Haliliye'nin neferiyiz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sözümüzün eriyiz, Haliliye'nin neferiyiz...

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Pazar günü kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya geldi. 31 Mart seçimlerinde verecekleri destek için teşekkür eden Başkan Canpolat, “Sizler de bizleri hiçbir zaman terk etmediniz biz de hep aranızda olduk hep yanınızda olduk. Sözümüzün eriyiz Urfa’nın, Haliliye’nin neferiyiz diyorum” ifadelerini kullandı.


Başkan Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde hummalı şekilde devam ettiriyor. Başkan Canpolat, bu kapsamda Çukurdoruç Mahallesini ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Canpolat, mahalleye bağlı Kenanoğlu Sokaktaki vatandaşları da ziyaret ettikten sonra Mutluca Mahallesine geçti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden ve 31 Mart seçimleri için verecekleri destekler için teşekkür eden Başkan Canpolat, daha sonra Yazılıkavak, Tepedibi, Çatallı ve İnci mahallelerini ziyaret ederek, bölge sakinleriyle görüştü.


Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra Susuz Mahallesine geçti. Burada da mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Canpolat’ın kırsaldaki son durağı ise Uzunköy Mahallesi oldu.


Başkan Mehmet Canpolat, Uzunköy’de yaptığı konuşmada şunları kaydetti:


“Belki yedi gün belki yedi saat belki yedi dakika bize düşen görev hep beraber birlik halinde, beraberlik halinde Şanlıurfa’nın bu birliğini beraberliğini korumaktır. Bu manada birleştiğimiz yer hizmetin partisi AK Parti. AK Parti camiası altında Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde bizler de yerelde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Başkan ve bizler de ilçe belediye başkan ve meclis üyelerimizle beraber. Ama önemli sizler, işimiz hizmet gücümüz de millet diyoruz ya milletin partisi ile beraber milletle birlikte inşallah 31 Mart‘ta sizlerden dua ve destek bekliyoruz. Bizler elimizden geldiği kadarıyla bölgemize hizmet etme gayreti içerisinde bulunduk. Önümüzdeki süreçte de yine çok güçlü desteğinizle beraber inşallah bölgede yeni hizmetlerimize hep beraber inşa ederiz. İyi gününde beraberiz kötü gününüzde beraberiz. Sizler de bizleri hiçbir zaman terk etmediniz biz de hep aranızda olduk hep yanınızda olduk. Sözümüzün eriyiz Urfa’nın, Haliliye’nin neferiyiz diyorum. Ben kabullerinizden dolayı sizlere çok çok teşekkür ediyorum.”


AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ise konuşmasında, “Haliliye’de nereye giderse giderim mutlaka Haliliye Belediye Başkanımızın mutlaka dokunduğu ve hizmet ettiği alanlarla karşılaşıyoruz. İnşallah bugüne kadar sizin desteğinizle biz Recep Tayyip Erdoğan yol arkadaşları olarak Şanlıurfa’da belediyelerimiz, milletvekili arkadaşlarımız hizmet ettiler. İnşallah bundan sonra hizmet etmeye devam edeceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bize emanet ettiği büyükşehir belediye başkanımıza ve Haliliye belediye başkanımıza ve diğer belediye başkanlarımıza sahip çıkacağız ve inşallah hep beraber biz de size hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Kırsal mahalle ziyaretlerinde TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir’de, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum