Kuvvetli Yağmur Şanlıurfa'yı Bırakmıyor Meteoroloji’den Urfaya Uyarı;

Kuvvetli Yağmur Şanlıurfa'yı Bırakmıyor Meteoroloji’den Urfaya Uyarı

Şanlıurfa Hava Durumu, Meteoroloji’den Şanlıurfa için yeni uyarı: Kuvvetli geliyor, dikkatli olun...

Urfa Hava Durumu sondakika bilgileri; 

Urfaya yağmur uyarısı..!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’da önümüzdeki 5 güne ait haritalı hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Buna göre; Şanlıurfa’da 26 Mart Salı ile 29 Mart Cuma günleri arasında yağışlı havanın etkili olacağı öngörülüyor.



Şanlıurfa'da bu hafta hava durumu mevsim normallerine uygun seyredecek. Hava sıcaklıklarında bir düşüş yaşanması beklenirken, 26 Mart Salı ile 29 Mart Cuma günleri arasında yağışlı bir hava sisteminin etkili olacağı tahmin ediliyor.


Bugün, 25 Mart Pazartesi, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19 derece olacakken, en düşük sıcaklık ise 6 derece olarak öngörülüyor. Nem oranı en yüksek yüzde 76, en düşük yüzde 37 olarak tahmin ediliyor. Rüzgâr hızı saatte 23 kilometreye kadar ulaşabilir.


26 Mart Salı, hava sağanak yağışlı olacak. En yüksek sıcaklık 18 derece olacakken, en düşük sıcaklık 8 derece olarak bekleniyor. Nem oranı en yüksek yüzde 89, en düşük yüzde 58 olacak. Rüzgâr hızı ise saatte 26 kilometre civarında olacak.

Çarşamba günü, 27 Mart, çok bulutlu bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 16 derece olacakken, en düşük sıcaklık 7 derece olarak tahmin ediliyor. Nem oranı en yüksek yüzde 86, en düşük yüzde 39 olacak. Rüzgâr hızı saatte 10 kilometreye kadar çıkabilir.


Perşembe, 28 Mart, yine çok bulutlu bir hava ile geçecek. En yüksek sıcaklık 20 derece olarak öngörülüyor, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak. Nem oranı en yüksek yüzde 89, en düşük yüzde 55 olarak tahmin ediliyor. Rüzgâr hızı saatte 10 kilometre civarında seyredecek.


Haftanın son günü, 29 Mart Cuma, hava sağanak yağışlı olacak. En yüksek sıcaklık 19 derece olarak tahmin edilirken, en düşük sıcaklık 10 derece olacak. Nem oranı en yüksek yüzde 92, en düşük yüzde 67 olarak bekleniyor. Rüzgâr hızı saatte 18 kilometreye kadar çıkabilir.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum