Karaköprü'de Ramazan Akşamları Çocuklar Doyasıya Eğleniyor;

Karaköprü'de Ramazan Akşamları Çocuklar Doyasıya Eğleniyor

Karaköprü Haberleri; Ramazan akşamları çocuklar için eğlenceli geçiyor....

Karaköprü Ramazan etkinlikleri,

Karaköprü Belediyesinin ‘Ramazan Şenlikleri’ kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler özellikle çocukları çok mutlu ederken, çocuk tiyatroları ve çeşitli oyunlarla çocuklar doyasıya eğleniyor.

Ramazan ayının coşkusunu özellikle çocuklara yaşatmak isteyen Karaköprü Belediyesi ‘Ramazan Şenlikleri’ programlarına devam ediyor. Yetişkinlerin ve çocukların iftar sonrası zamanını dolu dolu geçirmesi için düzenlenen çeşitli etkinliklerle özellikle çocuklara keyifli anlar yaşatılıyor.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar için sevilen çizgi film ‘Şirinler’ müzikli tiyatro oyunu sahnelendi. Çocuklar şirinler ile doyasıya eğlenirken, programda gerçekleştirilen yarışmalar ile birbirinden güzel hediyeler kazandılar.

İftar sonrası gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar çocuklarıyla birlikte büyük ilgi gösterirken, yapılan etkinliklerin Ramazan ayında iftar sonrası zamanın güzel geçmesini sağladığını belirttiler. Karaköprü Belediyesinin çocuklar için her zaman güzel etkinliklere imza attığını ifade eden vatandaşlar çocukları düşünüp bu etkinlikleri gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesinin ‘Ramazan Şenlikleri’ etkinlikleri bu ay boyunca Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde ücretsiz olarak devam edecek.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum