Başkan Beyazgül, Son 5 yılda Urfa'da laf değil icraat yaptık;

Başkan Beyazgül, Son 5 yılda Urfa'da laf değil icraat yaptık

Şanlıurfa'da STK iftar buluşmasında konuşan başkan Beyazgül, Son 5 yılda Urfa'da laf değil icraat yaptık...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Sivil Toplum Kuruluşları İftar Buluşması yoğun katılımla gerçekleşti. Programda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül icraatın başındakinin dili icraattır diyerek Şanlıurfa’da geride bıraktıkları 5 yılda laf değil icraat yaptıklarının altını çizdi. Programda TBMM Başkanvekili Bozdağ ve Şanlıurfa Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Bahçıvan da birer konuşma yaptılar.



Şanlıurfa’da çeşitli alanlarda hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşları, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Sivil Toplum Kuruluşları İftar Buluşması” programında bir araya geldiler.


Yoğun katılımla gerçekleşen İftar programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdare Amiri İbrahim Eyyüpoğlu, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Kurt, , Eski MKYK Üyesi Vildan Polat,  AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, Meclis Üyesi Adayı Faruk Bayuk, Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçıvan ve STK temsilcileri katıldı.


 


BAŞKAN BEYAZGÜL, “LAF DEĞİL İCRAAT YAPTIK”


Programda konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül tek işlerinin icraat olduğunu belirterek icraatın başındakinin dili icraattır diyerek Şanlıurfa’da geride bıraktıkları 5 yılda laf değil icraat yaptıklarını kaydetti. Şanlıurfa’ya kazandırılan yatırım ve hizmetlerin sunumun da yapıldığı programda Başkan Beyazgül önümüzdeki 5 yılda kente kazandıracakları projeleri de sinevizyon gösterimi ile programa katılanlara aktardı. Kızılay Meydanı, Kültür ve Turizm Yolu, Araç filosunun genişletilmesi ve daha birçok konuda önemli kamulaştırmalar yaparak şehre hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Beyazgül 100 proje açılışında her bir projeyi ayrı ayrı açmak yerine zaman kaybetmek yerine bu projeleri toplu olarak açtık. Biz burada zamandan da tasarruf ederek zamanımızı kente hizmet etmeye ve icraat üretmeye ayırdık.” Diye konuştu.


 


TBMM BAŞKANVEKİLİ BOZDAĞ, “ALGILAR DEĞİL HAKİKAT KAZANACAK ŞANLIURFA KAZANACAK”


Şanlıurfalıların geçmişten günümüze birçok oyunu ve algıyı bertaraf ettiğini kaydeden TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, “ Bugünkü iftarı düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Buraya vaktinizi ayırarak geldiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. 31 Mart sadece Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın üzerinde durduğu bir seçim değildir. Gördük ki BBC’de Şanlıurfa’nın derdine düşmüş. Başka ulusal ve uluslararası kanallar da Şanlıurfa’yı yakından takip ediyorlar. Şanlıurfa herkesin gündeminde, herkesin hesabında, herkesin değerlendirmesinde ama bir hususu burada ifade etmek isterim. Herhangi bir televizyon veya başka başka hesap içerisinde olanlar değil, Şanlıurfa’nın geleceğine, Şanlıurfa’nın saygın hanımları ve beyleri karar verecektir. O yüzden hesapları bozacak, oyunları bozacak her türlü algıyı tersine çevirecek bir Şanlıurfa var. Ay’ın 31’inde bütün bunların gerçek olmadığını, bir kez daha Şanlıurfa yüksek sesle haykıracak. Algılar değil hakikat kazanacak. Şanlıurfa kazanacak. Şanlıurfalılar kazanacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.


 


AHMET BAHÇIVAN,” ZEYNEL BAŞKAN’IN YAPTIKLARI 5 YILA SIĞDIRILAMAYACAK KADAR BÜYÜK BİR HİZMETTİR”


Şanlıurfa’da uzun yıllar Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş olan Şanlıurfalıların sevdiği isim Şanlıurfa Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Bahçıvan da Şanlıurfa’nın Zeynel Başkan’ın ustalık dönemini yaşayacağını ifade ederek, “ Bugün burada oluşum, sadece ve sadece Şanlıurfa içindir. 10 yıl Şanlıurfa’ya sizlere hizmet etmekten şeref duyduğumu ifade etmek isterim. Zeynel Abidin Beyazgül kardeşimizin, söyledikleri ve sinevizyonda izlediklerimiz 5 yıla sığdırılamayacak kadar büyük bir hizmettir. Ben kendisini tebrik ediyorum kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın ifadesiyle bir ustalık noktasını da başarmış bir kardeşimizdir. Burada yapılan çalışmaları gördüğümüz zaman şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Zeynel Abidin Beyazgül yatağında rahat uyuyamamıştır. İnşallah bu dönemde bahsedilen yapılacak olan projeleri yapma noktasında hiçbir problemin oluşmayacağı kanaatindeyim.” Dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum