Şanlıurfa'nın Karaköprü Yolundaki Balıkayağı Bulvarı Kısmi Açılıyor;

Şanlıurfa'nın Karaköprü Yolundaki Balıkayağı Bulvarı Kısmi Açılıyor

Balıkayağı bulvarı Şanlıurfa – Diyarbakır istikameti tamamlandı. Levha ve işaretler konulan yolun bir bölümü bugün sabah saatleri itibarıyla ulaşıma açıldı....

Şanlıurfa’da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında inşaatı devam eden köprülü kavşak bir özellikle sabah ve akşam saatlerinde araç yoğunluğuna neden oluyordu. Kavşak çalışmasında Şanlıurfa – Diyarbakır istikameti tamamlandı. Levha ve işaretler konulan yolun bir bölümü bugün sabah saatleri itibarıyla ulaşıma açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül müjdeyi sahur vakti verdi.

Şanlıurfa’da ulaşımı daha rahat hale getirmek adına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile birlikte başlattığı Balıkayağı Bulvarında köprülü kavşak yapımında önemli bir adım geride kaldı.

Geçen yıl eylül ayından itibaren kapatılan bulvar, Karaköprü bölgesinde sabah ve akşam saatlerinde ciddi bir trafik yoğunluğuna neden oluyordu.

Ayladır süren kavşağın yapımında Şanlıurfa – Diyarbakır istikameti tamamlandı. Levha ve işaretler konularak çizgi çalışmaları da yapılan yolun sabah saatleri itibarıyla bir bölümü ulaşıma açıldı.

Tamamı trafiğe açıldığında, sürücülerin Abide Kavşağından başlayarak Balıkayağı Bulvarına kadar sinyalize olmadan hareket etmelerini sağlayacak.


BEYAZGÜL SAHUR VAKTİ DUYURDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sahur vakti Balıkayağı Bulvarında incelemelerde bulundu. Kavşak yapımında Şanlıurfa – Diyarbakır istikametinin tamamlandığını belirten Başkan Beyazgül, “Balıkayağı Kavşağımızın Şanlıurfa - Diyarbakır istikameti tamamlandı. Levhalarımız işaretlerimiz konuldu. Yol çizgilerimiz çekildi. Sabah 9'dan itibaren Şanlıurfa - Diyarbakır istikameti ulaşıma açılmış olacak. Diyarbakır - Şanlıurfa istikameti ise kısmet olursa bir hafta içerisinde açılmış olacak hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum