Harran'da ki Olayda 1 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı Urfa Valiliğinden Açıklama;

Harran'da ki Olayda 1 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı Urfa Valiliğinden Açıklama

Şanlıurfa Harran'da çıkan olaylarda 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili Urfa Valiliğinden açıklama geldi...

Harran’da iki grup arasında muhtarlık iddiasıyla yaşanan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralanmıştı. Olaya ilişkin Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, olayın yakından takip edildiği ve mahalli idare seçimlerinin huzur ortamında gerçekleştirilebilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtilirken, 4 kişi de gözaltına alındı.

Harran’da iki grup arasında muhtarlık iddiasıyla yaşanan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralanmıştı. Olaya ilişkin Şanlıurfa Valiliği’nden açıklama geldi.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

 “17.03.2024 günü saat 18.00 sularında Harran ilçesine bağlı Ortakonacık Mahallesinde iki grup arasında muhtarlık seçim süreciyle ilgili olarak meydana gelen silahlı kavga olayı neticesinde üç kişi yaralanmış ve Şanlıurfa’daki hastanelerde tedavi altına alınmışlardır. Yaralı kişilerden A.K. kaldırıldığı hastenede vefat etmiş olup H.K. ve T.D. isimli yaralıların ise hayati tehlikesi devam etmektedir. Olayın failleri olduğu değerlendirilen Mahalle Muhtarı M.K. ile diğer şüpheliler A.K., H.K. ve H.D. Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır.  Mahallede geniş kapsamlı güvenlik tedbiri alınmıştır.  Süreç Valiliğimiz tarafından yakından takip edilmektedir. Mahalli idare seçimlerinin İlimizde huzur ortamında gerçekleştirilebilmesi için güvenlik birimlerimizin büyük bir titizlikle gayret gösterdiği bu süreçte başta muhtarlık seçimleri olmak üzere sahada faaliyet gösteren bütün tarafların da hassasiyetle hareket etmeleri büyük önem taşımaktadır.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum