TCDD İşçi Alacak KPSS Şartı Yok;

TCDD İşçi Alacak KPSS Şartı Yok

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, 95 yeni işçi alımı için başvuruları kabul edeceğini duyurdu. Başvurular, bugünden itibaren 23 Şubat’a kadar yapılabilecek....

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 12 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 69 makine bakımcı ve 14 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere 95 işçi alacak.

İlan tarihine göre belirtilen özel şartlara göre başvuruda bulunacak adaylardan, belirli meslek kodlarında en az 3 yıl çalıştıklarını belgelemeleri isteniyor. Adaylar, çeşitli meslek kodlarına uygun olarak SGK tescil ve hizmet dökümü ile belgelendirilmeli.

Talepler, KPSS şartı aranmaksızın bugünden itibaren 23 Şubat'a kadar çalışma adresine göre Türkiye İş Kurumunda (İŞKUR) yayımlanacak.

İlanlar ayrıca TCDD'nin internet sitesi http://www.tcdd.gov.tr/ "Duyurular" bölümünde yer alacak.

 

KPSS ŞARTI YOK!

Adayların başvurularını değerlendirmek için KPSS şartı aranmamakta ancak belirli meslek kodlarına uygun deneyime sahip olmaları gerekiyor. Ayrıca, belirli pozisyonlar için özel şartlar aranmaktadır, örneğin, çelik kaynakçılarından TS EN ISO 9606-1 (Çelik Kaynakçı) standardına uygun sertifikaya sahip olmaları bekleniyor.


BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Başvuru yapacak adayların işgücü taleplerini İŞKUR üzerinden takip etmeleri ve başvurularını belirtilen tarihler arasında yapmaları gerekiyor. Ayrıca, başvuruda bulunacak adayların belirtilen belgeleri eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri ve şartları karşılamaları önemli.

İstihdam edilecek işçiler, Kocaeli, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana, Çankırı ve Afyonkarahisar'da görevlendirilecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum