Şanlıurfa Fuar Alanında Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Başlıyor;

Şanlıurfa Fuar Alanında Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Başlıyor

Şanlıurfa'da Devlet Teşvikleri tanıtım günleri fuar alanında...

Devletin vatandaşlara sunduğu kamu hizmetlerini anlatmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı himayesinde gerçekleştirilen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" bu kez 22-23 Şubat’ta Şanlıurfa’da yapılacak.

Ülkemizin 100. yıl hedefleri kapsamında millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmek, devletin bütün yetkili kurumları tarafından gençlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımıza sunulan kamu hizmetlerini doğru bir şekilde kamuoyuna anlatmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı himayesinde 2023 yılı sonuna kadar 16 ilde "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" (Fuar) düzenlendi. "Geleceğin Burada Devletin Senin Yanında" sloganıyla düzenlenen bu fuarları yaklaşık 1 milyon kişi ziyaret etti.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Fuarı şimdi Şanlıurfa’ya geliyor.

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliği 22-23 Şubat tarihlerinde Şanlıurfa Fuar Merkezinde  gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş tüm gençler başta olmak üzere vatandaşları Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliğine davet etti. Bölge Müdürü Erbaş, şunları söyledi:

 “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımızca ‘Geleceğin Burada Devletin Senin Yanında’, ‘Gençlerin Hayali Bizlerin Vazifesi’ sloganlarıyla organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliği 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde arasında Şanlıurfa Fuar Merkezinde  gerçekleştirilecektir. Fuarda, kamu kurum ve kuruluşları gençlerimizle yeniden bir araya gelecek. Gençlere yönelik devlet, proje ve eğitim destekleri, iş ve staj imkanları, hibeler, burslar, teşvikler, fonlar hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır.

Ayrıca gençlerimiz, savunma sanayinden teknolojiye, iletişimden tarıma, eğitimden spora kadar birçok alanda üretilen ürünleri inceleme imkanı da bulacaklardır.  Özellikle yoğun bir çalışma temposunda olan lise ve üniversite öğrencilerimizin bir nebze rahatlamalarını ve güzel vakit geçirmelerini sağlayacak bilgi yarışmaları, robotik gösteriler, geleneksel sporlar gibi birçok keyifli sosyal ve kültürel aktiviteler de etkinliğimiz bünyesinde gerçekleştirilecektir. 22-23 Şubat 2024 tarihlerinde Şanlıurfa Fuar merkezinde gerçekleştirilecek olan ‘Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ etkinliğine tüm halkımız davetlidir”.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum