Urfada Yeni Yıldızlar Aranıyor Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvuruları Başladı;

Urfada Yeni Yıldızlar Aranıyor Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvuruları Başladı

Şanlıurfa'da teknoloji yıldızları aranıyor. Deneyap teknoloji atölyeleri urfa başvuruları...

Şanlıurfa’da da bulunan Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için e-sınav başvuruları başladı. Son başvuru tarihi 25 Şubat.

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde verilecek 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için e-sınav başvuruları başladı.

E-sınava 2023 -2024 Eğitim-Öğretim yılında 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıflarda eğitim gören öğrenciler sınava başvuru yapabilecekler.

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim görmek isteyen adaylar özgün fikirlerini ortaya çıkaran, aynı zamanda teknik bilgilerini de kullanabilecekleri proje temelli aşamalardan geçiyor. Öğrencilerin; kendini ifade edebilme, özgün düşünme, yenilik katabilme, konu ile ilgili bilgi sahibi olma gibi çeşitli becerileri dikkate alınarak değerlendirmeleri yapılıyor.

11 farklı program başlığında 36 ay süren bu eğitimler öğrencilere tamamen ücretsiz olarak sunulurken, öğrencilerin Deneyap Teknoloji Atölyelerine katılabilmesi için sınav aşamalarını başarıyla tamamlamaları gerekiyor. Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim alan öğrenciler teknoloji alanında almış oldukları eğitimleri, bilgi ve tecrübeleri kullanarak her eğitim sonunda proje şenliklerine katılıyor. Bu şenliklerde öğrenciler özgüven kazanarak takımlarını kurup mentorleri eşliğinde ulusal ve uluslararası olmak üzere TEKNOFEST gibi yarışmalara hazırlanıyor. Eğitimlere paralel olarak Deneyap öğrencilerinin sosyal gelişimlerine katkı sunmak amacıyla teknik ve bilimsel geziler, piknik ve kamp programları da gerçekleştiriliyor.

Detaylı bilgiye sahip olmak ve başvuru yapmak için www.deneyap.org adresini kullanabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 25 Şubat 2024

Başvurunu yap, “TEKNOLOJİ GELİŞTİREN BİR TÜRKİYE HEDEFİNDE” yeni Geleceğin Teknoloji Yıldızı sen ol!

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum