Başkan Adayı Nihat Çiftçi'den Karaköprüye Ticaret Merkezi Açıklaması;

Başkan Adayı Nihat Çiftçi'den Karaköprüye Ticaret Merkezi Açıklaması

Karaköprü belediye başkan adayı Nihat Çiftçi, Fuar merkezini görevde olduğumuz dönemde tamamladık. Karaköprü'ye yeni bir ticaret merkezi kazandırmak için hizmete talibim dedi....

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Gıda-Yöresel-Hediyelik-Tekstil-El sanatları Fuarına yapılan ziyaretin ardından açıklamada bulundu.   



Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de düzenlenen Gıda-Yöresel-Hediyelik-Tekstil-El Sanatları Fuarı'na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından önemli açıklamalarda bulundu.


Çiftçi, açıklamasında öncelikle Şanlıurfa'da geçmiş dönemlerde tamamlanan projelerle ilgili konuşarak, "Şanlıurfa dönemimizde birçok eksikliğini tamamladığı işte şu anda da fuar merkezimizdeyiz cıvıl cıvıl Şanlıurfa'mıza yakışır bir fuar merkezini dönemimizde Şanlıurfa'mıza kazandırdık." ifadelerini kullandı.


Ardından, Karaköprü ilçesindeki gelecek planlarına değinen Çiftçi, "Karaköprü kazandı yeni dönem için yeni ihtiyaçlar var. Mobilya sektörü, Karaköprü'de gelişen bir sektör. Bu sektör için Türkiye genelinde dağıtım gerçekleşen bir mobilyacılar ticaret merkezini de Karaköprü'de kurmayı planlıyorum." dedi. Aynı şekilde, organize sanayi bölgelerinde üretilen ürünlerin satış alanları için reyon ve satış merkezi oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.


Çiftçi'nin açıklamaları sadece ekonomik alanlarda değil, aynı zamanda Şanlıurfa'nın marka değeri üzerinde de odaklanıyor. "Şanlıurfa bir marka, ithalatçılarımız başarılı bir şekilde çalışmalarda bulunuyorlar. Bu sektörü destekleyerek Karaköprü'yü bir ithalat merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.


Son olarak, Çiftçi, Karaköprü'yü daha güvenli bir yaşam alanına dönüştürme planlarından da bahsetti. "Kapaklı Pasajı'nın deprem güvenliği açısından tehlike arz ettiğini biliyorlar. Bu nedenle, bu güvenlik sorununu çözmek adına Karaköprü'ye çekmek istiyoruz."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum