Şehircilik Bakanı Açıkladı Tamamlanan Konutlar Şubat'ta teslim Edilecek;

Şehircilik Bakanı Açıkladı Tamamlanan Konutlar Şubat'ta teslim Edilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa dahil 11 şehirde, ilçe ve köylerde tamamlanan konutların Şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim edilmeye başlanacağını söyledi....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Deprem Bölgesi Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada Şanlıurfa dahil depremden etkilenen 11 ilde konutların teslim tarihini söyledi.

Özhaseki, “Depremden etkilenen 11 şehrimizde, ilçe ve köylerimizde tamamladığımız konutlarımızı; Şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim etmeye başlayacağız. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü 6 Şubat’ta da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, depremzede kardeşlerimizle bir araya gelerek evlerimizin anahtar teslim törenini gerçekleştireceğiz. Sonrasındaki dönemde de her ay, anahtar teslimlerine etap etap devam edeceğiz.Yağmur çamur demeden, zaman kavramı gözetmeksizin çalışarak tüm depremzede kardeşlerimizi sıcak ve güvenli yuvalarına kavuşturacağız” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum