Haliliye Belediyesi Üretip Vatandaşın Hizmetine Sunuyor;

Haliliye Belediyesi Üretip Vatandaşın Hizmetine Sunuyor

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçe belediyesi üretip, vatandaşların hizmetine sunuyor....

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile “üreten belediye” anlayışının benimsendiği Haliliye’de atölyelerde seri üretim devam ediyor. Ahşap ve metal iş atölyesi ile üretilen kameriye, bank ve piknik masaları vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

Haliliye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ahşap ve metal-iş atölyesi ile kendi kameriye, bank ve piknik masalarını üretiyor.

Haliliye’de kaynakların daha verimli kullanılması amacıyla kurulan atölyelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu kapsamda, şehre kazandırılan kameriye, bank ve piknik masalarının belediye bünyesinde üretilmesi için kurulan ahşap ve metal iş atölyesinde hem hizmette hızlı işleyiş hem de tasarruf sağlanıyor.

 Belediye bünyesindeki ustalar tarafından kaynak, boyama ve montaj aşamalarından geçirilen kameriye, bank ve piknik masaları, kullanımına sunulmak üzere hazır hale getiriliyor.

Vatandaşların aileleriyle daha rahat ve keyifli vakit geçirilebilmesi için yeni yaşam alanları sunulan parklara kazandırılan kameriye, bank ve piknik masaları son olarak parklara monte ediliyor.

Ahşap ve metal-iş atölyesinde ustaların özverili çalışmasıyla üretilen kamelyalar ile dışa bağlılık minimum düzeye indirilirken, çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. 

Haliliye Belediyesi ile üretimin durmadığı atölyede kameriye, bank ve piknik masalarının sayısı hızla artarken, çalışmaların ise periyodik olarak devam ettiği belirtildi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum