Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Buz, Çok Farklı Kazanacağımız Maçı Kaybettik..;

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Buz, Çok Farklı Kazanacağımız Maçı Kaybettik..

Şanlıurfaspor Teknik direktörü İrfan Buz’dan açıklama!...

Şanlıurfaspor deplasmanda Altay’a 1-0 yenilmesinin ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz açıklamalarda bulundu.


Trendyol 1. Lig'in 18. Haftasında Şanlıurfaspor deplasmanda Altay’a 1-0 yenildi. Yenilginin ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, düzenlene basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz yaptığı açıklamasında;  “Çok önemli bir müsabakaya çıktık. Bugün tabii her iki takım açısından da önemliydi. Biz burada üç puan almak istedik ama maalesef olmadı. Özellikle ilk devre istediğimiz oyunu yansıttığımızı düşünmüyorum. Ancak ikinci devre çok daha farklı bir oyun vardı. Beş tane net pozisyonumuz vardı. Maalesef onları gole çeviremedik. Rakibimizin bir tane pozisyonu vardı. Bizim açımızdan önemli olan burada pozisyonlara girdikten sonra sonuçlandırmaktı. Bu tür müsabakalarda böyle bu net fırsatları kaçırdığınız zaman kaybedebilirsiniz. Futbol içerisinde olan şeyler. Bizim açımızdan tabii ki çok üzücü. Ancak önümüze bakacağız. Bunu telafi edeceğiz. Yeni gelen arkadaşlarımızın adapte olma süreci en kısa zamanda olacak, oldular diye de düşünüyorum. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmiş olsaydık çok daha farklı bir müsabaka olurdu. Çok farklı kazanabilirdik. Altay kazandı. Altay'ı tebrik ediyorum. Önümüzdeki müsabakaya konsantre olup bunu telafi edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda da oyunumuzu daha da geliştirerek sonuca gittiğimiz zaman puanlarımızı alacağımıza yüzde yüz inanıyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum