Haliliye'de Gençler Başkan Canpolat'a Teşekkür Ediyor;

Haliliye'de Gençler Başkan Canpolat'a Teşekkür Ediyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın salon sporlarına yönelik yatırımlarıyla gençler, çeşitli spor dallarıyla tanışma olanağı buluyor. Spor alışkanlığı kazanarak, keyifli zaman geçiren minikler, sunulan imkanlar dolayısıyla Başkan Canpolat’a teşekkür ediyor....


Şampiyon sporcular yetiştirme parolası ile faaliyetlerini sürdüren Haliliye Belediyesi, gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres olmaya devam ediyor.

Gençlerin sağlıklı ve düzgün ortamlarda spor yapmasını, sporla tanışması ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasını hedefleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın direktifleriyle, salon sporlarına büyük destek veriliyor. Açılan spor kursları ile Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi, Aliya İzzetbegoviç Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonunda gençler çeşitli spor dallarıyla tanışıyor. Basketbol, voleybol, futbol, tekvando ve judo dallarında uzman eğitmenler eşliğinde ders alan gençler, tatil ve boş zamanlarını iyi değerlendiriyor. Bu kapsamda; Eyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezindeki basketbol kursundan faydalanan kursiyerler, geleceğin dev adamları olmak için ter döküyor. İlgilendikleri spor dalını hem teorik hem uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulan minikler, sunulan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise; 7-14 yaş grubuna yönelik voleybol, basketbol, futbol, tekvando ve judo kurs kayıtlarının devam ettiği belirtildi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum