Urfa Bozova'da Ruhsatsız Silah Operasyonu 5 Kişi Gözaltına Alındı;

Urfa Bozova'da Ruhsatsız Silah Operasyonu 5 Kişi Gözaltına Alındı

Urfa Bozova haberleri;...

Bozova’da ruhsatlı silahlarının kaybolduğu şeklinde beyanda bulunan ve yapılan çalışmalar sonucunda silahları kendi ikametlerinde bulundurdukları tespit edilen 5 şüphelinin adreslerine KOM Şube ve JASAR tarafından eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, "Ruhsatsız Silahlanmaya Karşı İcra Edilen Faaliyetler" kapsamında, Bozova’da ruhsatlı silahlarının kaybolduğu şeklinde beyanda bulunan ve yapılan çalışmalar sonucunda silahları kendi ikametlerinde bulundurdukları tespit edilen 5 şüphelinin adreslerine KOM Şube ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 3 ruhsatı iptal edilmiş ve hakkında kayıp başvurusu bulunan tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 6 tabanca şarjörü, 461 adet 9mm tabanca fişeği ve 82 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyonda 5 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ruhsatsız Silahlanmaya Karşı” operasyonel faaliyetlere hız kesmeden azim ve kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum