Şanlıurfa Valisinden Depremle ilgili Önemli Duyuru;

Şanlıurfa Valisinden Depremle ilgili Önemli Duyuru

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, orta hasarlı binasını güçlendirmek isteyen vatandaşların 29 Aralık tarihine kadar başvuru yapması gerektiğini duyurdu....

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle orta hasarlı binasını güçlendirmek isteyen vatandaşların 29 Aralık tarihine kadar başvuru yapması gerektiğini açıkladı.

6 Şubat'taki depremlerden etkilenen illerden Şanlıurfa'da, Vali Hasan Şıldak orta hasarlı binaları güçlendirmek isteyen vatandaşların son başvuru tarihini de açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa’da, merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde çok sayıda binada hasarlar oluştu. Depremlerin ardından boşaltılan ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor.

Orta hasarlı olarak tespit edilen binaların güçlendirilmesi için vatandaşlara süre verilmişti.

SON BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla orta hasarlı binaları güçlendirmek isteyen vatandaşların son başvuru tarihini de açıkladı.

Şıldak paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Deprem sebebiyle orta hasarlı olarak tespit edilen binalarını güçlendirmek isteyen vatandaşlarımız için başvuru süresi 29 Aralık tarihinde sona eriyor” 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum