Şanlıurfa'nın Balıklıgöl 63 Ring Otobüs Hattı Ücretli Oluyor;

Şanlıurfa'nın Balıklıgöl 63 Ring Otobüs Hattı Ücretli Oluyor

urfa şehir içi otobüsleri Balıklıgöl seferi yapan 63 ring hattı ücretli olacak....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 63 Balıklıgöl ring hattının ücretsiz olmasından memnun olup olmadıklarını vatandaşlara sormuştu. Anket sonuçlandı. Büyükşehir Belediyesi hattın yeniden ücretli olmasına karar verdi.

Şanlıurfa’da 63 Balıklıgöl hattında yaşanan yoğunluk ve Balıklıgöl bölgesindeki yol kenarlarına park yapılması nedeniyle vatandaşlardan hattın tekrar ücretli olması ve park ücretlerinin yeniden düzenlenmesi yönünde gelen taleplere karşı Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı birebir anket çalışması yaparak vatandaşlara sordu.

 

Büyükşehir Belediyesi, anket çalışması sonrası kararını açıkladı. Buna göre,

’63 Balıklıgöl’ ring hattı 28 Kasım”dan itibaren yeniden ücretli olacak.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

Şanlıurfa’nın ulaşımında sizin de söz hakkınız olsun diyerek ‘63 Balıklıgöl’ ring hattında anketler gerçekleştirmiştik. Malumunuz bu hattımız uzunca bir süredir tamamen ücretsiz hizmet vermekteydi. Fakat yaptığımız anketlere göre, yüzde 73 yine ücretli olmasından yana.

Bu nedenle 28.11.2023 tarihi itibariyle diğer hatlardan yapılan aktarmaların ücretsiz bir şekilde devamına, ara duraklardan binen yolcuların ise ücretli taşınmasına karar verilmiştir.”

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kente kazandırdığı trambüslerin tanıtım töreninde 63 Balıklıgöl hattının bir yıl süreyle ücretsiz hizmet vermesini kararlaştırmıştı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum