Urfaya Uyarı Aman Dikkat Meteoroloji Uyardı 2 Gün 2 Gece Sürecek;

Urfaya Uyarı Aman Dikkat Meteoroloji Uyardı 2 Gün 2 Gece Sürecek

Şanlıurfa'ya uyarı: 2 gün 2 gece sürecek...

Şanlıurfa için önemli uyarı..

Meteoroloji'den Şanlıurfa’da hafta sonu plan yapacaklar için flaş bir uyarı geldi. Cumartesi ve Pazar günü için Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı uyardı.


Meteoroloji'den Şanlıurfa’da hafta sonu plan yapacaklar için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa il geneli için 25 Kasım Cumartesi ve 26 Kasım Pazar günleri için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış sırasında kuvvetli rüzgar gibi risklere karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.


İşte Şanlıurfa'da hafta sonu hava durumu şu şekilde tahmin ediliyor:

25 Kasım Cumartesi günü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 8 derece, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak.


26 Kasım Pazar günü de hava sağanak yağışlı olacak. En düşük sıcaklık 10 derece, en yüksek sıcaklık 15 derece olarak tahmin ediliyor.


METEOROLOJİ’DEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağışlar nedeniyle sel ve su baskınlarının oluşabileceğine dikkat çekerek, vatandaşları bu olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Herhangi bir acil durumda yetkililere başvurulması ve gerekli tedbirlerin alınması önemlidir.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum