Urfa'da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonu;

Urfa'da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonu

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Akçakale İlçe Emniyet Müdürlükleri, iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik müşterek bir operasyon düzenledi....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Akçakale İlçe Emniyet Müdürlükleri, iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen faillerin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik müşterek bir operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, Akçakale ilçesinde atıcılık yapıldığı değerlendirilen 9 adres tespit edildi.

Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yapılan aramalarda, 25 cep telefonu, 23 sim kart, 6 sim kart çerçevesi, 6 micro sd hafıza kartı, 10 flash bellek, 1 dönüştürücü, 1 hard disk, 2 dizüstü bilgisayar, 5 tabanca, 277 bin 600 TL ve 1 çek (800 bin TL değerinde) ele geçirildi.

Yapılan incelemelerde, bahse konu adreslerde atıcılık yaparak vatandaşları dolandırmaya çalıştığı tespit edilen 12 şüpheli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum