Haliliye'de Başkan Canpolat, 3 bin 248 Vatandaş için Ekmek Üretim Tesisi kurdu.;

Haliliye'de Başkan Canpolat, 3 bin 248 Vatandaş için Ekmek Üretim Tesisi kurdu.

Haliliye Belediyesi Ekmek Üretim Tesisi kurdu...

Haliliye Belediyesi Aşevinin ekmek ihtiyacını karşılamak için Ekmek Üretim Tesisi projesi hayata geçirdi.  Burada günlük 6 bin ekmek üretileceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bir taraftan eser, bir taraftan da vatandaşlarımızın ayağına hizmeti sermenin gayretini yaşıyoruz” dedi.


Haliliye Belediyesi, Başkan Mehmet Canpolat'ın talimatıyla Aşevi hizmetinden yararlanan 3 bin 248 vatandaş için Ekmek Üretim Tesisi kurdu.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ekmek Üretim Tesisinde günlük 6 bin ekmek üretiliyor.  Gece geç saatlerde üretilen ekmekler sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hanelere ulaştırılıyor. 

‘Üreten belediye’ anlayışıyla Haliliye’ye kazandırılan eser ve hizmetlerle ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ekmek Üretim Tesisinin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“Vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacını karşılamak adına, gördük ki biz Haliliye Belediyesi olarak kendi kendine yeten bir belediye olmamız gerekiyor. Ekmekle ilgili de bir ihtiyacımız vardı. Şu anda günlük 6 bin ekmek üretim kapasiteli bir Ekmek Üretim Tesisini de bitirmiş bulunmaktayız. Haliliye; Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi, gün geçtikçe de nüfusumuz artıyor ve büyüyor. Bu aileler de, ‘benim bir belediyem olsun’ diyor. Eser ve hizmet belediyeciliği anlamında bir taraftan eser, bir taraftan da vatandaşlarımızın ayağına hizmeti sermenin gayretini yaşıyoruz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum