Halfeti Belediyesi Personellerine 100 Yıla Özel İkramiye;

Halfeti Belediyesi Personellerine 100 Yıla Özel İkramiye

Halfeti Belediyesi de Cumhuriyetin 100. Yılını özel çalışanlarına birer maaş ikramiye vereceğini duyurdu....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet’in 100. yılında emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesi kararının ardından Halfeti Belediyesi de Cumhuriyetin 100. Yılını özel çalışanlarına birer maaş ikramiye vereceğini duyurdu.

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, Halfeti Belediyesi olarak siz değerli çalışanlarımıza birer maaş ikramiye vermekten gurur duyuyoruz.” dedi.

ALBAYRAK: BİRER MAAŞ İKRAMİYE VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Paylaşımında “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, Halfeti Belediyesi olarak siz değerli çalışanlarımıza birer maaş ikramiye vermekten gurur duyuyoruz. “ ifadelerine yer veren Albayrak, şunları kaydetti:

“Sizlerin özverili çalışmalarınız ve katkılarınız, belediyemizin başarısının temel taşlarından birini oluşturuyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını birlikte kutlama fırsatını yakaladık. Bu tarihi anı daha da özel kılmak için, sizlere olan minnettarlığımızı bu ikramiye ile ifade etmek istedik. Sizlerin azimli çalışmaları ve fedakarlıklarınız, ilçemizin gelişimine katkı sağlamış ve hizmetlerimizin kalitesini yükseltmiştir. Sizlere verilen bu ikramiye, Cumhuriyetimizin 100. yılına olan sevgi ve bağlılığımızın bir ifadesi olarak kabul edilmelidir. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Halfeti Belediyesi ailesi olarak, sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızın devamını dileriz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, birlikte nice başarılara imza atmak dileğiyle.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum