Şanlıurfa'da Dahil 4 bin 777 Temizlik Görevlisi Alınacak;

Şanlıurfa'da Dahil 4 bin 777 Temizlik Görevlisi Alınacak

Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu İşkur'un yayınladığı temizlik görevlisi iş ilanında 4 bin 777 temizlik personeli alınacak...

İŞKUR’un yayımladığı temizlik görevlisi alımı duyurularına göre 4 bin 777 temizlik görevlisi alınacak. Şanlıurfa’da da alım yapılacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) web sayfası üzerinden temizlik görevlisi alımı duyuruları art arda yayımlandı. İŞKUR üzerinden özel sektör firmaları tarafından yayımlanan duyurulara göre, 4 bin 777 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adaylarda en az ilkokul mezuniyet şartı aranıyor. Adayların belirtilen başvuru şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor.

Temizlik Görevlisi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu web sayfası üzerinden online olarak gerçekleştiriliyor. Başvuru yapacak adayların İŞKUR Kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak, açık iş ilanları kısmından kendilerine uygun alımlara başvuruda bulunabilirler.

ŞKUR sayfasındaki ilanlara göre Şanlıurfa’da da temizlik görevlisi alımı yapılacak. En az ilkokul mezunu olma şartı aranıyor.

İŞKUR’un listesine göre Şanlıurfa’da istihdam edilecek temizlik görevlisi sayısı 4.

Başvuru ve diğer detaylar için İŞKUR resmi sayfasını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335 ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum