Urfa'daki Suç Örgütü Çökertildi;

Urfa'daki Suç Örgütü Çökertildi

urfahaberleri; Şanlıurfa Jandarma komutanlığı tarafından EL HALAF isimli suç örgütü çökertildi...

Şanlıurfa’da jandarma ekipleri organize suç örgütlerinin çökertilmesine yönelik başarılı bir operasyona imza attı. Göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu, şantaj, silah kaçakçılığı ile bilinen “El Halaf” örgütüne operasyonla darbe indiren jandarmanın çalışmasında, yüklü miktarda nakit para ve silah ele geçirildi.

urfahaber; jandarma Komutanlığı, organize suç örgütlerinin faaliyetlerinin tespiti, deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Kendilerini “El Halaf” çetesi olarak isimlendiren göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti, şantaj ve silah kaçakçılığı yapan suç örgütüne operasyon yapıldı.

İl Jandarma Komutanlığı, İstihbarat ve KOM şube ekiplerince Karaköprü ilçesinde düzenlenen operasyonda şüphelilerin evinde yüklü miktarda nakit para ve silah ele geçirildi.

Operasyonda 2 bin dolar, 20 bin 45 lira, 25 bin Suriye lira nakit para ile 2 ruhsatsız tabanca, 32 tabanca fişeği, 1ruhsatsız av tüfeği, 280 av tüfeği fişeği, 70gr metanfetamin, 5 gr plaka esrar, 1 hassas terazi, 8 kırımızı reçeteli ilaç, 7 uyuşturucu hap, 8 tüp içerisinde uyuşturucu olduğu değerlendirilen sıvı madde, 35 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 dizüstü bilgisayar, 3 cep telefonu, 1 elektroşok cihazı, 10 farklı şekil ve boyutlarda gizli kamera (gözlük, havlu askılığı, kalem, masa saati şeklinde), çok sayıda yazılı ve dijital materyal ele geçirildi.

Ayrıca operasyonda 3 organizatör ile 8 düzensiz göçmen yakalandı.

Gözaltına alınan şahısların jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum