Marketlere indirim Gelmişti Sözde Kaldı..;

Marketlere indirim Gelmişti Sözde Kaldı..

Marketlerde indirim kararı Şanlıurfa'da ki Tarım Kredi Marketlerinde sözde kaldı.....

Şanlıurfa da diğer iller gibi bu hayat pahalılığında Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde bugün uygulanacağı duyurulan yüzde 50’ye varan indirim bekliyordu. Markete gidenler fiyatları görünce adeta şoka uğradı. Görevlilere “hani indirimler” diye soranlar, “valla ne gördizse odur” cevabı aldı. Tarım Kredi Kooperatifi, indirim olacağını duyuran Cumhurbaşkanını da halkı da kandırdığı görüldü.

Tarım Kredi Kooperatifi’nin bugünden itibaren temel ihtiyaç ve temizlik ürünlerinde yapılacağını duyurduğu yüzde 50'ye varan indirim kampanyasında, yüzde 50 indirim yapılan ürün olmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kabine toplantısı sonrası market fiyatlarında indirim çağrısı yapmıştı. “Biz de buradan zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerini kullanan Erdoğan’ın çağrısı sonra Tarım Kredi Kooperatifi, bugünden itibaren belirli ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim yapılacağını duyurmuştu.

Ancak yeni söz konusu markete hiçbir üründe yüzde 40-50 indirim yapılmadı. Fiyatların aynen geçen haftaki gibi olduğu görüldü.

Şanlıurfa’da 6 şubesi bulunan Tarım Kredi Kooperatifi marketine gidenler fiyatları görünce adeta şoka uğradı. Görevlilere “hani indirimler” diye soranlar, “valla ne gördizse odur” cevabı aldı. Tarım Kredi Kooperatifi, indirim olacağını duyuran Cumhurbaşkanını da halkı da kandırdığı görüldü

Şeker geçen haftaki gibi 5 kiloluk 143 lira 50 kuruş, ayçiçek yağı 5 litrelik 164 lira 50 kuruş, un 5 kiloluk 61 lira 25 kuruş. Patates dahi pazarda ve diğer marketlerde 10 lira ile 12 lira arasında değişirken burada kilosu 13 lira 90 kuruş.

Tarım Kredi Kooperatifinin sosyal medya hesabında da fiyatların geçen haftakilerle aynı olduğu görülüyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum