Şanlıurfa Dahil 14 İlde Kültür Bakanlığı KPSS Şartı Olmaksızın Personel Alacak;

Şanlıurfa Dahil 14 İlde Kültür Bakanlığı KPSS Şartı Olmaksızın Personel Alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımına ilişkin iş ilanı yayımlandı. Şanlıurfa dahil 14 ilde KPSS şartı aranmaksızın sözleşmeli sanatçı alımı yapılacak. Peki aranan şartlar ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve başvuru...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki boşlukların doldurulması amacıyla Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa dahil 14 ilden 450 sözleşmeli sanatçı istihdam edileceği bildirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yayımladığı sanatçı alım ilanına istinaden adaylardan alınacak şartlar ve kapasite bilgileri hakkında tüm detaylar haberimizde.

450 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN KONTENJAN BİLGİSİ:

Kamu Hizmeti Kanununun 4(B) maddesi uyarınca Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından aşağıda belirtilen illerde 657 sayı Devlet Memurları Kanunu 4 üncü madde B fıkrasınca 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayıya sahip Bakanlar Kurulunun Kararıyla birlikte yürürlüğe alınan 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmas'ına İlişkin esaslara ek 8 inci madde gereğince belirtilen branşlarda ve sayıda sözleşmeli olarak sanatçı alınacaktır.

HANGİ ŞEHİRLERDE PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Mersin, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum