Harran Üniversitesi Personel Alacak Başvuru Şartları ve Detaylar;

Harran Üniversitesi Personel Alacak Başvuru Şartları ve Detaylar

Şanlıurfa Harran Üniversitesi personel alımı...

Harran Üniversitesi Rektörlüğü üniversite hastanesi ve birimlerinde istihdam edilmek üzere 6 farklı meslekten toplamda 29 sözleşmeli personel istihdam edecek. Ayrıca üniversite bünyesine 3 öğretim görevlisi alınacak.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan alım ilanına göre,  Harran Üniversitesi Rektörlüğü, üniversite hastanesi ve birimlerinde istihdam edilmek üzere 6 farklı meslekten toplamda 29 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile temizlik personeli alanlarında alım yapılacak.

Adaylar başvurularını 29 Eylül – 13 Ekim tarihleri arasında ilan.harran.edu.tr linki üzerinden e-Devlet şifresiyle giriş yapıp belgeleri yükleyerek yapabilecek. Şahsen ya da pota yoluyla başvuru kabul edilmeyecek.

3 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAK

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karar doğrultusunda Harran Üniversitesi 3 öğretim üyesi alacak.

Öğretim üyeleri Öğretim 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. maddesi ve öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin ilgili maddeleri gereğince alınacak.

Başvurular 29 Eylül’de başlayıp, 13 Ekim’de sona erecek.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum