Delioğlu Silahlı Saldırının Kamera Görüntülerini Paylaştı;

Delioğlu Silahlı Saldırının Kamera Görüntülerini Paylaştı

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal olmak üzere bazı muhalif çevreler Muhammed Mücahid Delioğlu'nun ifadesine değil de saldırganın ifadesine inanıp eleştiriler yöneltince Delioğlu kendi vurulma anını paylaştı. İşte o anlar......

AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun oğlu aynı zamanda Judo Federasyonu Şanlıurfa Temsilcisi olan Muhammed Mücahid Delioğlu’nun, geçen cumartesi Bahçelievler Mahallesinde bir kafenin önünde telefonla konuşurken silahlı saldırıya uğradığı anın görüntüleri güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Başta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal olmak üzere bazı muhalif çevreler Muhammed Mücahid Delioğlu'nun ifadesine değil de saldırganın ifadesine inanıp eleştiriler yöneltince Delioğlu kendi vurulma anını paylaştı.

Delioğlu, videoyu şu notla paylaştı:

“Tetikçi her zaman gittiğim cafede içeride oturmuş ve beklemeye başlamış. Birlikte oturduğum 2 arkadaşımın yanından kalkıp kapı önüne çıktığımda ise birkaç kez yanımdan geçerek arkamı dönmemi beklemiş ve kalleşçe iki kurşun sıkarak, kaçmıştır. Demem o ki; Kurşun sıkanı hiçbir şekilde tanımadığımı belirttiğim halde, beni ve Babam Ali İhsan Delioğlu’nu Urfa’ya ve Urfalılara hizmet etmekten alıkoyabileceklerini düşünen zihniyet boşuna çırpınmasın. Emniyet güçlerimizin azmettiricileri en kısa sürede yakalayacağına eminim.”

NE OLMUŞTU?

AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun oğlu aynı zamanda Judo Federasyonu Şanlıurfa Temsilcisi olan Muhammed Mücahid Delioğlu, geçen cumartesi Bahçelievler Mahallesinde bir kafenin önünde telefonla konuşurken silahlı saldırıya uğrayıp ayağından yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler, otomobille kaçtı. Yaralı Delioğlu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Delioğlu daha sonra Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ameliyata alınan ve ayağındaki kurşun çıkarılan Delioğlu'nun sağlık durumunu iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ertesi gün Delioğlu'nu vuran 2 şüpheliyi kaçtıkları otomobil ve tabancayla yakalamıştı. Şüpheliler, dün akşam ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bİ-HA



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum