Stadına Giremediği Takıma Sponsor Oldu İşte 21 Milyonluk Anlaşmanın Detayları;

Stadına Giremediği Takıma Sponsor Oldu İşte 21 Milyonluk Anlaşmanın Detayları

Şanlıurfaspor haberleri, Babosan A.Ş. yönetim kurulu başkanı Hasan Kaytan XKOREN ELECTRİC ile Şanlıurfaspor'a sponsor oldu....

 Trendyol 1.Lig’de bu sezon mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor’un göğüs sponsoru XKoren Electric oldu.


Şanlıurfaspor'a 21 Milyon liralık sponsor XKoren Elektrik göğüs sponsoru oldu.

Babosan A.Ş. Firmasının yönetim kurulu başkanı olan Hasan Kaytan'ın yoksul bir aileden geldiği ve  Şanlıurfa'nın eski stadyumunun önünde maçlardan önce eskimo satarak bugünlere gelerek şirket yöneticisi olduğunu ve yeni sezonda Şanlıurfaspor’a sponsor desteği vereceğini açıkladı.


Şanlıufaspor sponsorluk lansman toplantısında konuşan Urfa'lı iş insanı Hasan Kaytan Urfa'nın eski stadyumunun önünde eskimo satardım stadyumda ki maçı izlemek için kapıda beklerdim bugün benim için önemli ve anlamlı bir gün yerli sermayemiz ile kurduğumuz üretim yaptığımız XKoren firmamız ile Şanlıurfaspor'a göğüs sponsoru olduk mutluyum gururluyum. dedi.


Astor Enerji Şanlıurfaspor,  Göğüs sponsoru XKoren Electric firması oldu.

XKoren Electric Dünya çapında elektrik ürünleri üretimi ve dağıtımı konusunda marka olan firma yeni sezonda Şanlıurfa temsilcisine sponsor desteği verecek.

XKoren Electric firması yöneticisi Şanlıurfa'lı Hasan Kaytan dar gelirli bir aileden bugünlere geldiği yaptığı konuşmada açıkladı..

Hasan Kaytan, Eskimo satarak bugünlere geldim çalıştım ve şehrimizin markası Şanlıurfaspor’u sponsor olduk. 

Özel bir otelde düzenlenen sponsorluk lansman toplantısına, Vali Hasan Şıldak,  Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  AK Parti il başkanı Ali İhsan Delioğlu,  Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Haçim İzol, Şanlıurfalı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan, taraftar dernekleri, futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

Şanlıurfalı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan, göğüs sponsorluğu toplantısında yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor'a 21,5 milyon TL destek vereceklerini söyledi. 

XKoren Electric, elektrik sektöründe dünya çapında tanınan bir marka olarak biliniyor. Firmayı, sürdürülebilir enerji çözümleri, yenilikçi ürün tasarımları ve müşteri odaklı hizmetleriyle öne çıkan bir şirket olarak tanımlamak mümkün. Şanlıurfaspor'un bu prestijli firmayla sponsorluk anlaşması yapması, kulübün ulusal ve uluslararası arenada daha fazla tanınmasına ve güçlenmesine katkı sağlayacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum