Astor Enerji Şanlıurfaspor'a Elele Süperlige Sloganıyla Yeni Göğüs Sponsoru;

Astor Enerji Şanlıurfaspor'a Elele Süperlige Sloganıyla Yeni Göğüs Sponsoru

Şanlıurfaspor'a yeni sponsor Şanlıurfa'lı Babosan A.Ş bağlı XKoren Electric oldu....

Şanlıurfaspor'a Yeni Göğüs Sponsoru: XKoren Electric

Şanlıurfaspor, yeni sezonda önemli bir anlaşmaya imza attı. Kulüp, elektrik ürünleri üretimi ve dağıtımı konusunda öncü olan XKoren Electric firmasıyla göğüs sponsorluk anlaşması yaptı.

Şanlıurfaspor, yeni sezonda önemli bir anlaşmaya imza attı. Kulüp, elektrik ürünleri üretimi ve dağıtımı konusunda öncü olan XKoren Electric firmasıyla göğüs sponsorluk anlaşması yaptı.


XKoren Electric, elektrik sektöründe dünya çapında tanınan bir marka olarak biliniyor. Firmayı, sürdürülebilir enerji çözümleri, yenilikçi ürün tasarımları ve müşteri odaklı hizmetleriyle öne çıkan bir şirket olarak tanımlamak mümkün. Şanlıurfaspor'un bu prestijli firmayla sponsorluk anlaşması yapması, kulübün ulusal ve uluslararası arenada daha fazla tanınmasına ve güçlenmesine katkı sağlayacak.

Anlaşmanın detaylarına göre, Şanlıurfaspor'un formasında XKoren Electric'in logosu ön plana çıkacak.

Şanlıurfaspor Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral, anlaşma hakkında yaptığı açıklamada, "XKoren Electric ile gerçekleştirdiğimiz göğüs sponsorluğu anlaşması, kulübümüz için büyük bir adım. Bu anlaşma sayesinde maddi anlamda rahatlayacak ve yeni sezonda daha güçlü bir şekilde mücadele edeceğiz" dedi. Kayral ayrıca, XKoren Electric'in güvenilirliği, kalitesi ve başarıları sayesinde kulübün ulusal ve uluslararası arenada da daha fazla tanınacağını dile getirdi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum