Karaköprü İlçe Başkanı Belli Oldu;

Karaköprü İlçe Başkanı Belli Oldu

Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Başkanı belli oldu Yeniden Refah Partisi, Karaköprü İlçe Başkanlığının 4. olağanüstü kongresi gerçekleştirildi....

Yeniden Refah Partisi Karaköprü ilçe kongresi;

Kongreye il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra bir çok vatandaş, siyasi parti temsilcileri ve STK Başkanları katılım sağladı.

Kongre öncesi Divan Katipliğine, Genel Merkez Görevlisi Şırnak İl Sorumlusu Halit Toprak, İl Başkan Yardımcıları Yusuf Çiftçi, Selim Açar oy birliğiyle seçilirken, istiklal marşının okunmasının ardından konuşmacılara yer verildi. Kongre öncesi Divan Katipliğine, Genel Merkez Görevlisi Şırnak İl Sorumlusu Halit Toprak, İl Başkan Yardımcıları Yusuf Çiftçi, Selim Açar oy birliğiyle çekilirken, istiklal marşının okunmasının ardından konuşmalar yapıldı.

Karaköprü İlçe Başkan Adayı Kasım Korkmaz, şunları kaydetti: "Öncelikle Karaköprü 4 olağanüstü kongreye hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Şahsım olarak Karaköprü ilçe kurucu başkanım ile beraber 3 senedir, çalışıyorduk. Bir önceki il başkanımız Sayın İsmail Yavuzun istifa etmesi ile boşalan koltuğuna önceki Karaköprü ilçe başkanımız Sayın Ahmet Yetimoğlu, genel merkez tarafından atanmıştır.

'BİR ÖNCEKİ YÖNETİME ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Bu vesileyle Karaköprü İlçe başkanlığına Karaköprü ilçe yönetiminin tamamı benim şahsıma 'Kasım başkanım sizi bu göreve layık görüyoruz' demeleri beni ziyadesi ile memnun etmiştir. Karaköprü İlçe Başkanlığı görevime İl Başkanımız Sayın Ahmet Yetimoğlu tarafından şahsıma tebliğ edilmiştir. Bugün burada gerçekleştireceğimiz kongre ile taçlandıracağız. İnşallah, bundan sonraki süreçte başta il başkanlığımız ile kadın kollarımızla gençlik kollarımız ile beraber koordineli bir şekilde saha çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İnşallah öncelikle davamız olmak üzere mesulu olduğumuz Karaköprü ilçemizde her daim sahada olacağız, vatandaşlarımız için taş üstüne bir taş koyabilsek ne mutlu bizlere.

'2024 YEREL SEÇİMLERDE KARAKÖPRÜ ALACAĞIZ'

Genel Başkanımız Sayın Muhammed Fatih Erbakan Beyefendinin dediği gibi yanlışa yanlış, doğruya doğru diyeceğiz. Doğruyu her zaman alkışlar ve tebrik ederiz, ama yanlışı da gördüğümüz zaman karşısına dikiliriz. Rahmetlik Necmettin Erbakan Hocamızın dediği gibi Hayra motor, şerre fren olacağız. Rabbim bu hak davada hizmet etmek için fırsat vermişse ne mutlu bizlere hepimizin malumu önümüzde 2024 yerel seçimleri var, çok çalışmalıyız, sahalarda olmalıyız, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Nureddin Gül Beyefendinin dediği gibi Çok çalışarak büyükşehir belediyesini alabiliriz ama bize sadece Büyükşehir yetmez Karaköprü'yü de alırız diyoruz. Rahmetlik Necmettin Erbakan Hocamızın dediği gibi belediyenin girişine Rüşvet alan da, rüşvet veren de melundur yazısını asacağız."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum