Sendika Başkanı Sendikalı Müdürüne Sahip Çıktı Sosyal Medyada Başkana Urfalılardan Tepki;

Sendika Başkanı Sendikalı Müdürüne Sahip Çıktı Sosyal Medyada Başkana Urfalılardan Tepki

Sendikaların tarafsız olması ve yöneticilerin sendikalara eşit mesafede olması gerekiyorken Şanlıurfa'ya atanan Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'na sendika başkanı sahip çıktı eleştirenleri Urfaya atanmasını istemeyenleri eleştirdi....

Şanlıurfa'ya atanan Milli Eğitim müdürü Asım Sultanoğlu ile ilgili tartışmalar devam ediyor. 

Eğitim Bir sendikası başkanı müdürüne sahip çıktığını sosyal medyada açıklama yaparak paylaştı. 

Şanlıurfalılar sosyal medyada sendika başkanına tepki gösterdi 

Sosyal medyada gündem olan MEB müdürünü istemiyoruz diyen Urfalılar sendika başkanına da sert tepki verdi.


2016'da, 45 çocuğun istismara uğradığı Ensar Vakfı davasından dolayı soruşturma geçiren Asım Sultanoğlu'nun Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilmesinde bir mahsur görmeyen Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim- Bir-Sen) Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, tepkiler dinmeyince yeni bir açıklama yaptı.

Coşkun, Karaman’da yaşanan çirkin olayla ilgili olayın failinin yüzlerce yıllık hapis cezası aldığını ve meslekten ihraç edildiğini anımsattı ve şunları kaydetti: 

Bu cezanın bu tip suçlular için az olduğu, hangi ceza verilirse verilsin, kendilerine emanet edilmiş minicik yavrulara kem gözle bakmanın karşılığı olmayacağı aşikardır. Eğer amacımız bu tip hadiselerin tekrarlanmaması, buna yeltenenlerin en ağır şekilde cezalandırılması ise bu duygularda kamuoyunda tepkilerini dile getiren herkesle ortaklaşabiliriz. Ancak söz konusu şahsın dışında belli bir camiayı ya da o çirkin fiili işleyen kişi üzerinden İslami hassasiyeti olan bütün camiaları mahkum etmeye çalışan bir niyet sezdiğimizde bu çirkinliğin karşısında durduğumuz gibi o niyetle de layıkıyla mücadele etmeyi de biliriz. Kamuoyunda iyi niyetle meselenin ayrıntılarına vakıf olmadan refleks gösteren hemşehrilerimizin olduğunu görüyoruz. İyi niyet göstererek meselenin ayrıntılarını öğrenmeye çalışmak hepimizin hakkıdır. Süreç içerinde İl Müdürümüzün eğitime bakışı, şehrimize katacakları, çocuklarımızın geleceğine dair atacağı adımlarla ilgili herkesin bir fikri olacaktır. Ulusal çapta niyeti bir yüz kızartıcı bir fiilin arkasına gizlenerek koca bir camiayı linç etmeye çalışanlar heveslerine ulaşamayacaklardır. Bu şehir hepimizin, el ele vererek şehrimizin problemlerini küçültüp, ortak noktada buluşarak Urfamızı hep beraber büyütebiliriz.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum