Şanlıurfa Yanıyor.. Yetkililer Urfalıları Uyarıyor.;

Şanlıurfa Yanıyor.. Yetkililer Urfalıları Uyarıyor.

Urfada hava sıcaklığı artıyor. Eyyam-ı Bahur gitti Basra sıcakları geldi....

Türkiye’yi etkisi altına alan Eyyam-ı bahur sıcakları yurdu terk etti ancak bu kez “Basra” sıcakları Türkiye’ye giriş yaptı. Meteorolojiye göre, Şanlıurfa’da bugün hava sıcaklığı 44 derece ancak hissedilen sıcaklığın çok daha fazla olması bekleniyor.

Türkiye’yi etkisi altına alan Eyyam-ı bahur ve Afrika sıcakları yurdı terk etti. Türkiye bu kez Güneydoğu’dan gelen Basra sıcaklarının etkisi altına girdi.


Ulusal bir gazetede yer alan habere göre mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların, Güneydoğu Anadolu’da 14 Ağustos’a kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. 


Diyarbakır Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü’nde Meteoroloji Mühendisi Hümeyra Betül Akgül, bölgede mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcakların 6 ile 10 derece kadar yükselebileceğini söyledi.


Diyarbakır’ın 45, Şanlıurfa’nın 44, Mardin’in 40, Batman’ın 45, Siirt’in 43, Şırnak’ın ise 40 derece hava sıcaklığına ulaşacağını söyleyen Akgül, “Özellikle Perşembe günü maksimum sıcaklara ulaşacağımızı düşünüyoruz.” dedi.


ŞANLIURFA’DA HAVA BUGÜN NASIL OLACAK?


Meteorolojiye göre, Şanlıurfa’da bugün hava sıcaklığı 44 derece. Kentte hissedilen sıcaklığın çok daha fazla olması bekleniyor

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum