Haliliye Zabıtası Ekmek Fırınlarını Denetledi;

Haliliye Zabıtası Ekmek Fırınlarını Denetledi

Haliliye'de Zabıtalar ekmek fırınlarını denetlemeye devam ediyor...

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumak için pide fırınlarına yönelik yürüttüğü denetimlerde ruhsat, hijyen, gramaj ve baca kontrolleri gerçekleştirdi.

İlçe genelinde gıda satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim faaliyetlerini sürdüren Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çalışmalarını bölge bölge devam ettiriyor.

Vatandaşların sağlığı için başta gıda satışı yapan işletmeler olmak üzere yoğunluğun olduğu işletmelere öncelik veren ekipler, ilçe genelindeki pide fırınlarını denetledi. Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü ekipleriyle koordineli şekilde yürütülen denetimlerde başta hijyen olmak üzere iş yeri ruhsatı ve ekmek gramaj kontrolleri yapıldı. Vatandaşlara daha kaliteli ekmeğin ulaşması için denetimlerini sürdüren ekipler, özellikle yaz aylarında vatandaşların bacadan çıkan isten rahatsız olmamaları ve çevre kirliliğinin önüne geçmek adına bacaların da sağlıklı bir şekilde çalışıp çalışmadığını inceledi. Denetimlerde ekipler, kurallara riayet edilmesi ve duyarlı olunması yönünde uyarılarda bulunarak, kurallara uymayan işletmelere ise cezai işlem uygulanacağını bildirdi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum