Şanlıurfaspor Yeni Transferleriyle Hazırlık Maçına Çıkacak;

Şanlıurfaspor Yeni Transferleriyle Hazırlık Maçına Çıkacak

Şanlıurfaspor - Giresunspor ile hazırlık maçı yapacak...

Şanlıurfaspor yeni transferleriyle hazırlık maçı yapacak.

Sarı yeşilli takım, ilk hazırlık maçını bugün Giresunspor ile yapacak.

2023- 2024 sezonunda Trendyol 1. Lig'inde mücadele edecek sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, 4 Ağustos tarihine kadar son bulacak 2. etap kamp döneminin son günlerinde 3 hazırlık maçına çıkacak.

İlk olarak bugün Giresunspor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor, 1 Ağustos Salı günü Sakaryaspor ve ardından 3 Ağustos Perşembe günü ise Boluspor ile maç yapacak.

Son gelen transferlerin de takım içerisinde ortak antrenmanlara katıldığı Şanlıurfaspor'da futbolcular arasındaki uyumun her geçen gün daha da iyiye gittiği gözleniyor.

KAMP KADROSUNDA KİMLER BULUNUYOR?

Kalesinde Aydın Bağ, Erzhan Tokotaev, Emre Yar ve Sinan İzol'un bulunduğu takımda geçen sezondan devam kararı alınan Mehmet Yiğit, Cumali Bişi, Adem Eren Kabak, Barış Gök ile birlikte Mert Çapar, Seyit Gazanfer, Semih Karadeniz, Doğacan Diker, Hüseyin Erkan ve Halil Can Cemali yer alırken yeni transferler Abdullah Aydın, Hüsamettin Tut, Olivier Thill, El Hassan Toure, Muhammet Arslantas, Papa Alioune Ndiaye, Godfred Donsah, Mato Rogers Kassim ve Barış Ekincier takıma dahil isimler olarak yer alıyor.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum