Eyüpnebi mahallesine okul, yeşil alan ve cami projesi;

Eyüpnebi mahallesine okul, yeşil alan ve cami projesi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyüpnebi Mahallesinin okul, yeşil alan ve cami yapılacak alan ihtiyacını çözmek için harekete geçtikleri müjdesini verdi....

Eyyüpnebi mahallesine okul, yeşil alan ve cami projesi

Seçilmeden önce ilçe genelinde olduğu gibi Eyüpnebi Mahallesinin de ihtiyaçlarına cevap vereceğini, vatandaşların taleplerini bir bir yerine getireceklerini açıklayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyüpnebi Mahallesinin Şanlıurfa-Akçakale Karayolunun doğusunda kalan kısmında okul, yeşil alan ve cami yapılacak alanı belirlediklerini açıkladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleriyle birlikte Eyüpnebi Mahallesindeki ihtiyaçları karşılamak üzere yapılan düzenlemeyi yerinde inceleyen Başkan Mehmet Kuş, yapılan planlamalar hakkında beraberindekilere bilgi verdi.

Eyüpnebi Mahallesi’nin Şanlıurfa-Akçakale karayoluyla ikiye bölündüğünü, mahallenin doğusunda kalan kısmın uzun yıllardır okul, yeşil alan ve cami gibi ihtiyaçları bulunduğunu kaydeden Başkan Mehmet Kuş, göreve talip olurken bu sorunu da çözme sözü verdiklerini hatırlatarak, mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum