Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan Urfaspor'da Merak Edilenleri Açıkladı;

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan Urfaspor'da Merak Edilenleri Açıkladı

Şanlıurfaspor haberleri; Urfalı taraftarların merak ettiklerini açıkladı....

Şanlıurfaspor taraftarı soruyordu.  Urfaspor'un hocası merakları giderdi.

Urfaspor'un Kamptan görüntü paylaşılmaması taraftarlar arasında eleştiri konusu oluyordu. Kulübün sosyal medya hesaplarından yeni sezon öncesi ilk kez görüntüler paylaşıldı. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan'ın değerlendirmesine yer verildi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan, birinci etap kampının istedikleri gibi geçmediğini ancak yeni transferlerin gelmesiyle durumun değiştiğini, Bolu kampının ikinci etabını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını söyledi.

Zafer hocanın değerlendirmesi şöyle: 

''Birinci etap kampıyla ilgili süreç istediğimiz gibi geçmedi ama şimdi durum değişti, transfer ettiğimiz arkadaşlarımız aramıza katıldı, bir kaçı daha 1-2 gün içinde aramızda olacak. 

Biliyorsunuz fikstür de çekildi. İlk maçımız Urfa'da Altay'la. İkinci etap kampını bu anlamda en iyi şekilde değerlendirmeye, sezonun ilk maçına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Aramıza katılacak yeni transferler fizik-kondisyon olarak hazır bir şekilde gelirse herhangi bir sorun yaşamayız. 3 haftalık bir süreç var önümüzde, 2 haftasını Bolu'da geçireceğiz. Ligin başlamasına bir hafta kala Urfa'ya gelip çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. 

Transfer olarak bir kaç oyuncuya daha ihtiyacımız var. en az 4 oyuncuyu daha aramıza katmamız gerekiyor. 2 ya da 3'ü yabancı olacak. Planlarımızı yaptık, oyuncularla görüşüyoruz.  En uygun maliyetle, en iyi oyuncuları kadromuza katmak amacındayız. Yöneticilerimiz bunun çabası içerisinde, kendilerine gerekli bilgileri veriyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar devam ediyor.''

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum