Urfa Valiliğinden Uyarı..! Can Kayıplarına Neden Oluyor;

Urfa Valiliğinden Uyarı..! Can Kayıplarına Neden Oluyor

Şanlıurfa Valiliğinden su kanallarında serinlemek isteyen vatandaşlara uyarı.. Can kayıplarına neden oluyor.....


Şanlıurfa Valiliği su kanalları ve baraj göllerinde yüzmenin tehlikeli olduğunu belirterek bu alanlarda yüzülmemesi gerekildiğini belirtti.


Son dönemlerde yaşanılan kavurucu sıcaklar vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Birçok kişi serinlemek için çeşitli yollar deniyor.

Sıcakların etkili olduğu Şanlıurfa’da da vatandaşlar tehlikeli olmasına rağmen kanallarda ve Baraj gölünde yüzerek serinlemeye çalışıyor. Her yıl tehlikeli sulara giren birçok vatandaş boğularak yaşamını yitiriyor.

Yetkili kurumlar çoğu defa uyarmasına rağmen vatandaşlar aldırış etmiyor. Şanlıurfa Valiliği aşırı sıcakların ardından tekrar bir uyarı yayımladı. Valilik su kanalları ve göletlerde yüzmenin can kayıplarına neden olduğunu bu nedenle çeşitli riskler taşıyan su kanalları ve baraj göllerinde vatandaşların yüzmekten kaçınması gerektiğini belirtti.

“YÜZMEKTEN LÜTFEN KAÇININIZ”

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Çeşitli tehlikeler barındıran su kanalları ve göletlerde yüzmek, ciddi yaralanmalara ve can kaybına sebebiyet verebilmektedir. Kendinizin ve sevdiklerinizin can güvenliği için, çeşitli riskler taşıyan su kanalları ve baraj göllerinde yüzmekten lütfen kaçınınız.”



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum