Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu, Urfa'da Altın Fiyatları;

Altın Fiyatları Ne Kadar Oldu, Urfa'da Altın Fiyatları

Şanlıurfa haber; urfa'da altın fiyatları ne kadar Altın fiyatları canlı ve anlık olarak yatırımcısının gündemindeki yerini koruyor. Ons altın fiyatındaki ara yükselişler ve döviz kurundaki hareketlilik ile yönünü yukarı çeviren altın fiyatları yeni haftada yatırımcıları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Merkez Bankası tarafından alınan faiz yükseltme kararı sonrasında hareketlendi. Dolardaki yükselişle rekor seviyeye çıkan altın fiyatları yükselişe devam ediyor. Bugün itibarı ile Şanlıurfa’da serbest piyasada gram altın 1716 lira...

Şanlıurfa'da altın fiyatları ne kadar oldu

Altın fiyatları canlı ve anlık olarak yatırımcısının gündemindeki yerini koruyor. Ons altın fiyatındaki ara yükselişler ve döviz kurundaki hareketlilik ile yönünü yukarı çeviren altın fiyatları yeni haftada yatırımcıları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Merkez Bankası tarafından alınan faiz yükseltme kararı sonrasında hareketlendi. Dolardaki yükselişle rekor seviyeye çıkan altın fiyatları yükselişe devam ediyor. Bugün itibarı ile Şanlıurfa’da serbest piyasada gram altın 1716 liraya çıktı.

Eyyübiye ve Haliliye'de ki kuyumcular çarşısında son günlerde altın hareketliliği devam ediyor. Altın fiyatları da şöyle; Gram altın 1716 lira, çeyrek iki bin 889 lira, yarım beş bin 575 lira ve Cumhuriyet altını 11 bin 498 liradan işlem görüyor.

Altının gram fiyatı,  dolar/TL kurundaki artışın etkisiyle tarihi rekorlara doğru ilerlemeye devam ediyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum