Şanlıurfa Vergi Dairesi Vezneleri Taşınıyor İşte Yeni Adresi;

Şanlıurfa Vergi Dairesi Vezneleri Taşınıyor İşte Yeni Adresi

Şanlıurfa Vergi Dairesi adresi 6 Şubat depreminde ağır hasar alan binadan çıkıp çadır ve konteynerde hizmet vermek zorunda kalan Vergi dairelerinin bir kısmı Sırrın'a, Karayolları Şube Şefliği arsasına TOKİ tarafından inşa edilen sitede hizmet verecek. Taşınma işlemlerine bugün (6 Temmuz) başlandı....

Şanlıurfa Maliye Vergi Daireleri adresi 

Şanlıurfa Vergi Dairelerinin taşınma süreci başladı.

Şehitlik ve Göbeklitepe Vergi Daireleri ile Denetim Koordinasyon Merkezi Sırrın'da TOKİ'nin Karayolları arsasına inşa ettiği sitede, dükkan olarak planlanmış yerlerde faaliyet gösterecek. Söz konusu bölgede DEDAŞ ve Türk Telekom'un çalışmaları halen devam ediyor.  Burada tüm işlerin 14 Temmuz'a kadar tamamlanması planlanıyor. 

Vergi Dairesi birimleri ve Topçu Meydanı Vergi Dairesi için ise Karaköprü'de daha önce özel okul olan bir bina kiralandı. Azarbeycan Bulvarı'na yakın noktada bulunan binada tefrişat işleri bitinceye kadar Vergi Dairesi Başkanlığı birimleri ve Topçu Meydanı Vergi Dairesi bir süre daha mevcut yerde hizmet vermeye devam edecek.

YIKILACAK VERGİ DAİRESİNİN ARSASINI BÜYÜKŞEHİR İSTİYOR

depremde hasar gören Kadri Erdoğan caddesindeki mevcut binanın arsasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin talipli olduğu öğrenildi.  Büyükşehir yetkilileri bunun karşılığında Şanlıurfa'nın beklentilerini karşılayacak bir Vergi Dairesi binası projesinin hayata geçirilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığına arsa önerecek. 

Bilindiği gibi ilimizi de sarsan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde bir çok bina gibi Vergi Dairesi binası da hasar görmüş, teknik ekibin raporu doğrultusunda binanın kullanılmaması kararlaştırılmış, sonraki süreçte Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Seyit Tekin yer temini için yoğun bir çalışma içerisine girmişti. 

Kaynak: Urfa-Bİr Ajans

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum