Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla işçilerin bayramını tebrik etti.;

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla işçilerin bayramını tebrik etti.

Akçakale haberleri...

Akçakale'de İstihdama katkı sağlamak için hizmetine sunulan tekstil fabrikasına giden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, işçilerle bayramlaştı ve ikinci fabrikanın da yakın zamanda açılacağını duyurdu.

Başkan Yalçınkaya, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Akçakale Belediyesinin ortak projesi olarak ilçeye kazandırılan tekstil fabrikasına gitti. Burada üretim hakkında bilgiler alan Başkan Yalçınkaya daha sonra işçilerle bir araya geldi.

“ÜRETİME DEVAM EDİYORUZ”

İşçilerin ve ailelerinin bayramlarını kutlayan Başkan Yalçınkaya ikinci fabrikanın yakında açılacağını şu sözlerle müjdeledi:

“Çalıştırdığımız tekstil fabrikasındayız. Çoğunluğu hanım olmak üzere diğer kardeşlerimizle burada üretime devam ediyoruz. Hedefimiz ikinci fabrikamızı da inşallah bayram sonrası faaliyete geçirmek... Orada da 300 kişiyi istihdam edeceğiz.”

“YAKIN TARİHTE OSB MÜJDESİNİ VERECEĞİZ”

Asıl hedefinin ilçeye organize sanayi bölgesini kazandırmak olduğunu dile getiren Başkan Yalçınkaya “Esas hedefimiz; organize sanayi, bin fabrika! Bunu gerçekleştirmek için canla başla çalışıyoruz. İnşallah yakın bir tarihte de Akçakale'ye bunun da müjdesini vereceğiz. Burasını Ortadoğu'nun bütün transit merkezi haline getirmek istiyoruz. Burasını yakında Türkiye'nin çok önemli ihracat ve ithalat imkanını sağlayan bir ilçe haline getireceğiz. Gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum