Şanlıurfa Şurkav Ödüllü Fotoğraf Yarışması;

Şanlıurfa Şurkav Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Şanlıurfa'da Şurkav vakfı Dört Mevsim Şanlıurfa Ulusal Fotoğraf Yarışması...

Şanlıurfa'da Fotoğraf yarışması

Şanlıurfa’da, ŞURKAV öncülüğünde ödüllü “Dört Mevsim Şanlıurfa Ulusal Fotoğraf Yarışması” düzenlenecek. Son başvuru tarihi 15 Eylül 2023 olan yarışmada, birinciye 50 bin TL ödül verilecek.

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) öncülüğünde Şanlıurfa Valiliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ve Urfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (URFOD) iş birliğiyle “Dört Mevsim Şanlıurfa Ulusal Fotoğraf Yarışması” düzenlenecek.

Son başvuru tarihi 15 Eylül 2023 olan yarışmanın sonuçları 29 Eylül 2023 tarihinde duyurulacak. Ödüllü olan yarışmada birinciye 50 bin TL, ikinciye 35 bin TL ve üçüncüye de 20 bin TL ödül verilecek.

ŞURKAV, yarışmaya her katılımcının en fazla 3 adet eserle katılabileceğini belirttiği açıklamasında şunları ifade etti:

“Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı tarafından ödüllü “Dört Mevsim Şanlıurfa Ulusal Fotoğraf Yarışması” düzenleniyor.

Şanlıurfa’nın kültür, sanat, tarih, turizm, insan yaşantısı ve doğa değerlerinin farklı bakış açılarıyla tespit edilerek fotoğraf olarak belgelenmesi ile ortaya çıkacak fotoğraf eserleriyle Şanlıurfa’nın yurt içinde ve dışında tanıtılmasına katkı ve farkındalık sağlanması amaçlanmaktadır.

Yarışmada renkli veya siyah-beyaz fotoğraf olmak üzere tüm eserler tek kategori üzerinden değerlendirilecektir.

Yarışmaya her katılımcı en fazla 3 adet Sayısal Renkli veya Siyah-Beyaz eserle katılabilir. Yarışmaya gönderilen fotoğrafların Şanlıurfa ili sınırları içerisinde, 2019-2023 tarihleri arasında (01.01.2019 tarihinden sonra) çekilmiş olması zorunludur. Yarışmanın konusu, dört mevsim Şanlıurfa’da gözlemlenen insan, mimari, doğa gibi konularda en güzel kareyi yakalamaktır.

Yarışmaya katılacaklar yarışmacılar fotoğraflarını online olarak http://www.tfsfonayliyarismalar.org sitesine 15 Eylül 2023 tarihine kadar yükleyebileceklerdir”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum